Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Добре дошли в нашия блог.Нашият, защото темите тук са създадени не само от мен, но и от други близки хора. Ние вярваме в колективния принцип. Какво тук значи някаква си личност. Целта на блога е да споделим това, което сме научили за себе си. Всяка тема ще ви даде информация за различни аспекти от нашето себе. Човек е като едно голямо дърво, чиито корени са много слаби. Знаем че захранването идва от корените.Когато научим да захранваме корените и дървото ще бъде по-добре. За да разберете как темите е свързана с нашето тяло ще ви помогнем със следната информация. Това е схема на наш...
Автор: seeker33 Категория: Хоби
Прочетен: 826419 Постинги: 611 Коментари: 419
Постинги в блога от Декември, 2010 г.
2  >  >>
24.12.2010 03:37 - Сътворението

A. БОГ и Словото-Светия Дух са едно

1 В началото бе Словото; и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог.

2 То в начало беше у Бога.


Б. Бог отделя от себе си Светия Дух

В. Светия Дух кръжи около Бог


image


Г. Бог праща Светия Дух да твори, но Светия Дух отново се връща към Бог, защото не иска да се отделя от него. Така се появява най-разпространената траектория – елипсовидната.

image

Д. Светия Дух се разкъсва на три части:Сили на Желанието, Действието и Поддръжката и така образува първичния звук ОМ-Амин.


image


Каузалните тела на всичко, което съществува са тези три Шакти, а след това Ади Шакти създаде детето/Шри Ганеша/.


След това Сътворението продължи на материално ниво.От ляво / МахаКали шакти/ е водорода, от дясно / Махасарасвати шакти/ е кислорода, централния канал / Махалакшми шакти/е азота, а детето /Муладхара- Шри Ганеша/ е въглерода.


С тези четири елемента започна създаването на амино киселините, а те са основата за създаване на живите организми.image image image image image image image image

Източник: http://bgsahajayoga.wordpress.com/2010/12/23/creation/
Категория: Хоби
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове: 1

Едва ли всеки от нас е напълно доволен от себе си, но все не знае откъде и как да започне промяната. Правим ли нещо по въпроса или сме се оставили по течението и каквото стане?

Ако някой има идея и опит нека сподели.


Запомнете днес е първия ден от остатъка на живота ви.


imageimage image image image image image image image

Източник: http://bgsahajayoga.wordpress.com/2010/12/23/%d0%be%d1%82%d0%ba%d1%8a%d0%b4%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b5%d0%bc-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0/
Категория: Хоби
Прочетен: 368 Коментари: 0 Гласове: 0

Философията Самкхя.

Извадка от 291 глава на Шримад Бхагаватам Пурана


“В началото не Брахман и нищо друго. Брахман душата на всички души, Бога на Пракрити, причината и следствието сляти в едно. Той бе Наблюдателя и в началото нямаше нищо, което да се види. Брахман бе Себеосветяващ се. Пракрити бе в него. Силата, която щеше да го прояви бе в него.


В началото, Гуните(свойствата), Сатва(истина), Раджас(страст) и Тамас(невежество) бяха в перфектен баланс. Те бяха в равновесие. Друг мощен аспект на Брахман бе Кала, времето. Така поради изминаването на времето, баланса на гуните бе смутен, нарушен. Имаше пулсации от вълнение и това вълнение съдържаше в себе си зародиша на Творението. Силата,  поради която Пуруша(Духът) създаваше Вселената се наричаше Пракрити(Ади Шакти), активния аспект на Брахман, който е съзнание и усещане.


Това съзнание се прояви във формата на Вселената управлявана от трите гуни и тяхното колебание. Първичната душа, Всемирния Дух измени своя вид и значение и стана Причината и Следствието, Гледащия и Наблюдаваното, Извършващия и Извършваното


Нарушения баланс на Гуните бе причината за проявлението на Пракрити. От Пракрити се прояви Махат-татва(Будхи, Интелекта). Махат е всичката светлина. Тя погълна тъмнината, която обгръщаше всичко по времето на великото унищожение, великия потоп по време на предишната Калпа(ера).


Махат татва бе трансформирана в

Ахам-татва (чвството за индивидуалнист, его).

Ахам-татва е Крия шакти, силата на действието.

Ахам-татва се проявява в три аспекта:

Сатвична Ахам-татва, която също е наречена Вайкарика (променяща се),

Раджас Ахам-татва, която също е наречена Таиджаса (бляскава),

Тамас Ахам-Татва, която също е наречена Тамаса (тъмнина).

От Сатвична Ахам-татва е роден Умът, Манас.

От Раджас Ахам-татва са родени Индриите, сетивата.

От Тамас Ахам-Татва са родени  петте Маха-бхутас (метериалните елементи).


Съществените особености на Ахам-татва са три:

Каря-самото действие, поради Тамастичния аспект.

Какртутва-силата която ни прави извършващия определена дейност, като резултат на Сатвичниа аспект .

Каранатва-причинява извършването на действието, което е резултат от Раджастичния аспект.


Мир, което е Шанти, Гняв наричан Раудра, Невежество наричано Авидия, са отново три характеристики на Сатвичната, Раджастичната и Тамастичната татви.

Поради Сатвичната Ахам-татва умът започва да функционира. Силата да мислим се намира там и от нея са родени Възприятието и Желанието.


Кармендриите, органите на действие и Гнянендриите, сетивата са родени от Раджастичната Ахам-татва. От Тамастичната Ахам-татва са родени Маха-бхутас, елементите и Танматрите (обектите възприемани от сетивата).

Първа е Шабда матра-звукът, най-финото от петте: в асоциация с него е роден Акаша, небето, Етер. Етера е проводник на звука и е като звука е всепроникващ. /б.р. Етера е проводник на вълни като радио, ТВ и т.н./

Спарша таматра е следващата: чувството за допир и в асоциация с него, Ваю-въздухът бе създаден, който отново прониква във всичко. Спарша има в себе си качеството също на Шабда.


Ваю пренася звука, а също и допира, и двете усета. Между другото Въздухът е малко по-осезаем от Етера и до известна степен е по-груб от Етера.

След това е образувана Рупа танматра:какво може да бъде възприето без да има форма. С помощта на тази танматра е създаден Огъня или Светлината.

Рупа танматра има три качества, Шабда, Спарша и Рупа. Определено тя е по груба от въздуха и е по-осезаема.


Следващата танматра, която трябва да бъде образувана и съответващата и Вода. Водата има четири качества: Шабда, Спарша, Рупа и Раса. Последната и най-грубата от тях бе образувана последна. Гандха танматра, чувството за мирис и с него е роден елемента Земя. Земята има всичките пет качества в себе си, Шабда, Спарша, Рупа, Раса и Гандха.


Пракрити е позната още и като Сагуна Брахман (имаща свойства) срещу Ниргуна Брахман (без свойства), което е Брахман в абсолютна форма. Силата скрита в петте Махабхутас е общо позната като Дравйа Шакти;силата съдържаща се в Индриите е общо позната като Крия Шакти, силата на Пракрити и Ишвара имаща власт над всичко е позната като Гняна Шакти.


Пракрити е направена от:

Прит’ви Земя }

п Вода }

Теджас Огън или Светлина } Петте Маха-бхутас (груби елементи)

Вю Въздух }

kш Етер или небе }


Гандха Мирис }

Раса Вкус }

Рупа Зрение } Петте танматрас (фини елементи)

Спарша Осезание }

Шабда Звук }


Шоротра Уши }

Твач Кожа }

Шакшус Очи } Съответните Индрии (сетива)

Расана Език }

Грана Нос }


Вk Говор }

Пани Ръце }

Падам Крака} Кармендияс (пет органа на действие)

Упаштам Репродуктивни органи}

Паю Отделителен орган }


Анта-карана (вътрешните органи) са пет вида: Манас, Будхи, Ахамкара и Чита. Тези двадесет и четири свойства наречени, пет Махабхутас, пет Танматрас, пет Идриас, пет Кармендриас заедно с четири Анта-каранас са съставните части на Сагуна Брахман.


Кала-времето, също е смятано за двадесет и пета съставна част. Някой мислители смятат Кала за крайната завършек, от който хората са уплашени хората, които са невежи за величието на Ишвара, и които са уловени в мрежата изпредена от Пракрити хората, които са заблудени от Егото, което се проявява и става всемогъщо.


Ишвара, който е без Гуни, който е причината за проявата на 24-те свойства на Пракрити. С неговата Мая и с помощта на Кала, Ишвара обитава във всяко живо и създадено същество: в живите същества, като Пуруша и извън тях като Кала, която е края и началото на всичко.


Върховния аспект на Анта-карана е отразен в Махат-татва, който е всичката светлина. Пуруша е вечно базиран в Махат. Това е за да бъде боготворен като Васудева(Шри Кришна), най-висшия Пуруша. Ананта, хилядоглавия, който обхваща Бхутас, Манас и Индрияс трябва да бъде боготворен Санкаршана(Шри Баларама) в Ахам-татва Санкаршана трябва да бъде боготворен, тъй като той е Ахамкара в своята пълна форма: Егото преди някакви трансформации да се случат.


Манас Татва е силата на мисленето, по-специално в зоната на чувствата, Кама-желанието, харесване и нехаресване, умствени обвързаности и подобни отношения. Този аспект на Ахам татва е боготворен като Анируддха (внука на Шри Кришна), тъмен и очарователен като син лотус, разцъфващ по време на есента, когато небето е синьо и не е помрачено от дъждовни облаци. Чита е Будхи, която действа чрез мозъка на създанията. Това е повече интелектуално отколкото емоционално и Прадюмна е формата, в която Чита е боготворена.


Адхищата, контролиращата сила на Махат татва, която е ботворена като Васудева е Кшетра-гня. Ахамкара е боготворена като Санкаршана, Адищата е Рудра. Чандра(Луната) е Адищата за Манас, която е боготворена като Анирудра, докато Брахма е Адищата за Чита или Будхи, което е боготворено като Прадюмна (Бога на Любовта, син на Кришна). Васудева също е представен като Вишва (умствените способности). Санкаршан – Тайджаса (жизненена енергия, Дух, енергия). Прадюмна – Прагня (интелект) и Анирудха – Турия(четвърто състояние на чистия дух).”image image
Категория: Хоби
Прочетен: 399 Коментари: 0 Гласове: 0

Целият наш фин инструмент е обединен в Сахасрара чакра, всяка чакра има свое място там. Ние навлизаме в ново измерение на съзнание, когато нашето внимание и Кундалини се издигнат до Сахасрара. Отиваме отвъд относителното към Абсолюта. Издигаме се над трите канала на фината система – отвъд миналото, настоящето и бъдещето, и в състояние на безвремие преживяваме вътрешното блаженство и мир на Духа.


Когато Кундалини достигне Сахасрара, хилядата венчелистчета на тази чакра започват да се отварят и просветлението започва да се проявява. Можем да усетим пулсиране в областта на фонтанелната кост, последвано от фин поток от хладни вибрации. Кундалини обединява нашето индивидуално съзнание с универсалното съзнание. Нашият индивидуален Атма, нашият Дух, е свързан с Параматма, Върховният Дух. Внезапно се превръщаме в универсална вълна от вибрации, във фината радост, която присъства в природата. Тези вибрации проникват през вселената, но преди Себереализацията ние не ги осъзнаваме.


Отварянето на тази чакра е познато като второ раждане. Нашето човешко раждане може да бъде оприличено на появата на едно яйце, а Себереализацията – на счупването на яйцето и раждането на птичката. Ето защо на Великден се раздават яйца, които символизират непробуденото състояние на човек.


 


„Когато Кундалини преминава през петте центъра, тя навлиза в областта, която наричаме лимбична. Тя е заобиколена от хиляди нерви и когато те са осветят, приличат на цветни пламъци със седем цвята, светещи меко и красиво, излъчващи мир. Когато Кундалини започва да излъчва своите вибрации настрани, всичките тези нерви постепенно се осветяват и започват да се движат във всички посоки, отваряйки Сахасрара.”


„Същността на Сахасрара е интеграцията. Всички чакри са тук, в Сахасрара, така че всички божества са интегрирани. И вие можете да почувствате тяхната интеграция. Това означава, че когато Кундалини навлезе в Сахасрара, вашето умствено, емоционално, духовно тяло, цялото ви същество става едно.”


Шри Матаджи Нирмала Девиimage image image image image image image image

Източник: http://bgsahajayoga.wordpress.com/2010/12/20/%d1%81%d0%b0%d1%85%d0%b0%d1%81%d1%80%d0%b0%d1%80%d0%b0-%d1%87%d0%b0%d0%ba%d1%80%d0%b0-3/
Категория: Хоби
Прочетен: 381 Коментари: 0 Гласове: 0
24.12.2010 03:37 - Йога

imageИма хора, които не могат да се примирят с усещането за празнота, дори и животът им да е изпълнен с всякакво изобилие, като например в най-развитите европейски страни – колко висок е процента на депресиите, самоубийствата, употребата на наркотици. А има и хора , които се задоволяват с малко. Има и европейци заминаващи някъде в Индия или разни други места, за да потиснат, да снижат егоизма си на по-ниско ниво и да се задоволяват с малко.


Колкото егоизмът е по-слаб, толкова по-лесен е човешкия живот. Той се принизява до нивото на животните и така му е добре. А колкото повече се развива и егоизмът нараства, толкова по-трудно става; човек трябва да отговори на наболелите въпроси. Все пак всеки сам избира своя път, но по принцип това, което се случва с нас във всеки момент от времето, макар и да не разбираме какво се развива вътре в нас, но нашето постоянно егоистично развитие ни принуждава да търсим отговора на един напиращ въпрос – защо живея .


Отговорът на този въпрос сигурно не е в разните съблазни, наркотици или успокояващи методи, а само в това , да разкрием за себе си целия този обем, всички светове , в които съществуваме. Развитието ни води по насилствен път към това. Т.е., отказвайки да се включим в общата система на управление на света, ние стигаме до състояние по-лошо и от смъртта. Затова ще се наложи да стигнем до разбирането, до разкриването на цялата тази обща картина на света, на такова ниво, на което ще се чувстваме приятно и комфортно.


http://www.illuzia.net
image image image image image image image image

Източник: http://bgsahajayoga.wordpress.com/2010/12/17/%d0%b9%d0%be%d0%b3%d0%b0/
Категория: Хоби
Прочетен: 359 Коментари: 0 Гласове: 0

imageПри много случки и обстоятелства ние се чувстваме нещастни. Сякаш живота е бил несправедлив с нас и нещо друго „по-хубаво“ е трябвало да се случи.


Истината, е че нещата ни се случват по начина, по който трябва да се случат. Проблема е само в нас, че имаме едни или други очаквания. Ако нямаме очаквания, ще приемаме всичко, което се случи за даденост.


Помислете, винаги така наречените неприятности се случват да ни покажат, че може би посоката, в която вървим не е правилна и трябва да променим нещо.image image image image image image image image

Източник: http://bgsahajayoga.wordpress.com/2010/12/16/why-unhappy/
Категория: Хоби
Прочетен: 369 Коментари: 0 Гласове: -1

image


Сахаджа Йога е метод за постигане на Себереализация. Тя спонтанно актуализира вътрешното единение на нашето съзнание със Себето, което е Божественото измерение вътре във всеки от нас. Процесът на Себереализацията се състои в издигането на индивидуалната духовна енергия Кундалини от нейния дом в сакралната кост до последния енергиен център на върха на главата и над нея.


Сахаджа Йога работи на фино ниво в нашата централна нервна система. Тази вътрешна система съдържа целия човешки опит, тя обединява интелектуалните, физическите, емоционалните и духовните дейности.


Фокусът на Сахаджа Йога е върху вибрациите – първичната духовна енергия, която контролира движението на всяка жива клетка. Тези вибрации са познати като хладния полъх на Светия Дух и се наричат Чайтанйа на санскрит. Себереализацията започва със спонтанно събуждане на духовната енергия, която лежи навита в сакралната кост в основата на гръбначния стълб. Тази остатъчна енергия се нарича Кундалини на санскрит. Функцията на Кундалини е да ни дари с по-висше познание за Себето и да поддържа фината ни система в балансирано състояние. Нейната природа е тази на индивидуалната идеална Майка за всеки един от нас, която напълно познава и обича своето дете, независимо от неговите недостатъци. Тя нежно и търпеливо работи за усъвършенстването на това дете.


Когато фината ни система достигне равновесие, негативностите под формата на болести или неефективно поведение (обусловености и обвързаности) намаляват и биват елиминирана. Личността ни става по-магнетична, подобряваме взаимоотношенията си, постигаме удовлетворение и радост. Нашето истинско Аз постепенно се появява и ние се превръщаме в Духа, който на санскрит се нарича Атма. Когато постигнем връзката с нашето вътрешно Себе, откриваме, че то се свързва с космическото Себе.


За да практикуваме Сахаджа Йога е необходимо да получим Себереализация, както и да поддържаме новото състояние чрез ежедневна медитация сутрин и вечер.


Съществуват разнообразни техники за балансиране на фината  ни система, които постепенно можем да изучим, водени от желанието за чисто познание и духовна еволюция.image image image image image image image image

Източник: http://bgsahajayoga.wordpress.com/2010/12/14/%d0%b2%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%be-%d0%b5-%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%b3%d0%b8%d1%8f/
Категория: Хоби
Прочетен: 327 Коментари: 0 Гласове: 0
В неделя  - 12.12.2010 г. в град Русе,

в Читалище „Ангел Кънчев“, зала 1 от 14 часа
ще се проведе програма по Сахаджа Йога
и ще започне нов курс по медитация

всеки вторник от 18 часа на същото място.
Тук може да намерите инфо за телефони и е-майли на центровете в България:

http://forum.sahajayoga-bg.org/index.php?showtopic=80

image image image image image image image image

Източник: http://bgsahajayoga.wordpress.com/2010/12/11/program-ruse/
Категория: Хоби
Прочетен: 1283 Коментари: 0 Гласове: 0
24.12.2010 03:37 - Кали юга
Категория: Хоби
Прочетен: 317 Коментари: 0 Гласове: 0

Няколко жени изучавали книгата на Малахия от Библията. Когато стигнали до трета глава, до стих 3, той казвал: “ Той ще седне като един, който топи и пречиства среброто.“(Мал. 3:1 – 3).


Този стих озадачил жените и те се зачудили какво иска да каже за характера и природата на Бог това изречение. Една от жените предложила отиде и да научи повече за начина на пречистване на среброто и да се върне да разкаже.


Тази жена отишла при един ковач на сребро и се уговорили да  го наблюдава, докато работи. Тя не споделила каква е причината на любопитството й. Докато гледала ковача, той държал парче сребро над огъня, оставяйки го да се нагрее. Ковачът  й обяснил, че при пречистването среброто е нужно да се държи в средата на огъня, там дето пламъците са най-горещи, за да изгорят всичко нечисто.


Жената се замислила за Бог, който ни държи на такова горещо място и за стиха, който казва: “ Той ще седне като един, който топи и пречиства среброто.“ Тя попитала ковача на сребро, дали е вярно, че той трябва да седи през цялото време пред огъня, докато то се пречиства. Човекът отговорил, че не само трябва да седи там, но и трябва да го гледа внимателно през цялото време. Защото, ако среброто се остави дори и миг повече в пламъците, ще бъде унищожено.


Жената се умълчала за миг. После попитала: „Кога разбираш, че среброто е пречистено?“ Той се усмихнал на това и отвърнал: „О, това е лесно! Когато видя отражението си в него…“


Ако днес се чувствате като в пламъците на огъня, помнете, че Бог ви гледа, и ще наблюдава, докато види собственото си отражение във вас…


image


imageimage image image image image image image image

Източник: http://bgsahajayoga.wordpress.com/2010/12/09/%d0%be-%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b5-%d0%bb%d0%b5%d1%81%d0%bd%d0%be-%d0%ba%d0%be%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d1%8f-%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be/
Категория: Хоби
Прочетен: 351 Коментари: 0 Гласове: 0
image“Имаше велик светец наречен Видитама,който отиде в Китай.Той започна религия наречена Зен. Зен означава Дхяна/медитация/. И той искаше да представи Зен по такъв начин, че хората да останат без мисли.

Той направи голям съд. Пълен с пясък, устроен и постави няколко камъка.
И той им каза да седят отстрани на този съд и просто гледайте, но не мислете. Хората не можаха да го разберат. Обикновено всеки би отишъл и ще каже това изглежда като кораби в морето или всякакви такива неща, но никой не опита да остане в съзнание без мисли.

И аз казах на някой от тях, че това е за съзнание без мисли. Те не можаха да разберат.” – Шри Матаджи

Категория: Видео
Прочетен: 928 Коментари: 0 Гласове: 3
Животът е цикъл от събития, където човек е включен във верига от причино-следствени връзки.
Категория: Видео
Прочетен: 1595 Коментари: 0 Гласове: 1

Категория: Видео
Прочетен: 537 Коментари: 0 Гласове: 3

Току що обявените Нобелови награди за Химия и Физика отидоха за изследванията свързани с Въглеродния атом. Нобеловата награда за Химия бе дадена на трима учени за разработката на инструмент за манипулиране на въглеродните атоми. Докато наградата за Физика бе получена от двама физици родени в Русия, за техните изследвания на забележителните качества на Графина, много тънка форма на Въглерода.

Докато обявяваха Нобеловата награда за Физика, Кралската Шведска Академия започна , “Въглерода, основата на всички познати форми на живот на Земята, ни изненада отново.”

Те не осъзнаваха колко подвеждащо бе това тяхно изказване. Това, което видяхме в Графина е само бегъл поглед на чудесата, на които е способен Въглерода. Особено, това което ни чака много близко бъдеще!

Преди да разкрием вида на Въглерода, който ще промени всеки аспект на нашия живот, толкова много и драстично нека да поставим на вашето внимание няколко други явления свързани с новините през последните седмици.

Напоследък имаше вихрушка от безпокойство в средите на учените относно откритието, че Слънцето влияе на разпада на радиоактивните елементи на Земята. Открито бе, че някакъв вид странни излъчвания от Слънцето е причината за мутация на материята на Земята.

Това е влиянието на скоростта на разпада на елементи като Въглерод-14, беше особенно тревожно и неочаквано. Въглерода, както бе отбелязано преди е основния градивен елемент на живота както знаем. И Въглерод-12е най-изобилстващата форма на Въглерода отговорна за 99% от всички познати форми на на Въглерода. Това е изотоп на Въглерода съдържащ 6 протони, 6 електрони и 6 неутрони. 6-6-6. Това звучи ли ви познато?
След Кислорода, втория най-често срещан елемент в човешкото тяло е Въглерод-12. При кремацията, тялото се възвръща към своето състояние на Въглерод-12. След Водорода Хелия и Кислорода, които всичките да газове, Въглерод-12 е най-често срещания елемент във Вселената. Въглерод-12 също е един от петте елемента, който изгражда човешката ДНК. Така Въглерод-12 всъщност е най-важния елемент, когато става на въпрос за живота какъвто го познаваме днес.

Това може би е това, което автора на Откровения е имал предвид като е казвал, че 666 e числото на човека (или числото на Звяра). Това е номера на Въглерод-12, който е в основата на физическото тяло на Човека, което го свързва с физическата Вселена. Това е особено важно, когато ние разбрем, че преобразуване ще се случи с Въглерод-12, който ще връчи на Човека свръхчовешки сили, които ще направят технологичния прогрес напълно излишен!

Всяка тайна идва, когато и е времето. Времето да бъде разкрита, Времето да бъде празнувана. Сега е времето да разкрием тази Тайна на всички Тайни. Тайната на Алхимията. Тайната на Философския камък, който ще промени в символичен смисъл оловото в злато. Тайната на Еликсира на живота. Тайната на Амрита или Амброзия, нектара на безсмъртието! Тайната на нещото, което ние можем да наречем Възнесение, тъй като първоначалното предназначение е да спомогне за идващото Възнасяне. Да оформи портал в по-високото измерение.

Тайната на Въглерод-7!

Въглерод-7 е досега неоткрития изотоп на Въглерода, който има 6 електрона, 6 протони и един неутрон. Това е материалния еквивалент на системата на Кундалини, както и на куба на Метатрон.

Както желязото има свойството да поддържа магнитно поле около себе си, Въглерод-7 има тайнствената способност да поддържа полета от свръх измерения, както желязото и медта в трансформатор могат да усилят магнитното поле.

Естествено, то е формирано в мозъка на духовните специалисти, когато те имат опитности извън тялото или изпълняват други свръхестествени феномени като биолокация, материализация и т.н. По това време излъчването или ореола около главите на тези високо еволюирали същества е всъщност поради излишък от неутрони произведени, когато Въглерод-12 се видоизменя в Въглерод-7 вътре в техните мозъци. Обаче този Въглерод-7 бързо се разпада в други стабилни форми на материя.
Следователно е почти невъзможно да се улови Въглерод-7 директно от човешкото тяло.

Историята и Религията ни представиха указания за да разкрием това най-удивително нещо, чрез кодирани цифрограми, символи и загадъчни текстове. Но бе забулено в най-объркващи фрази и символи, тъй като това познание в погрешни ръце би означавало разрушаването на тази планета. Такава е тази сила. В такъв случай вие може да попитате, защо я разкриваме сега, тъй като същия риск съществува и сега. Има две основни причини за това откровение по това време:

1. Сега сме на прага на най-значителната промяна, която човечеството някога е преживявала. Сега е време всички тайни да бъдат разкрити. Ние притежавахме тази тайна от много време. И Природата ни говори чрез знаци, че времето за тази тайна е дошло.

2. Въпреки, че атомната структура и характеристики на този чуден материал са разкрити тук, извънредно трудно е да се синтезира Въглерод-7 в лаборатория, освен в скъпите ускорители на елементарни частици.

В системата Кундалини, конфигурацията 6-6-1 е представена от мъжки и женски аспекти на 6 по-ниски чакри и седма, която е неутрална чакра, която е Сахасрара.

В Йудаизма, Метатрон е считан за посредник между БОГ и хората, често е представян като куб оформен от тринадесет кръга, включвайки един централен кръг, заобиколен от 6 вътрешни и 6 външни кръгове.
В Християнството, Тайната вечеря на Леонардо да Винчи, която описва момента преди неговото разпъване и последващото Възкресение и Възнесение е символ символизираш тази 6-6-1 конфигурация, където 6 апостола са от всяка страна на Исус Христос.

Интересно е да се отбележи, че Кундалини, Метатрон и Христос са носители на Възнесението в различни духовни системи.

Това познание е било известно да напредналите цивилизации отвъд нашата планета, които ни наблюдават от хилядолетия. Освобождаването на тази информация по това време има за задача да ускори Разкриването. Това познание със силата да разширява нашия ум ще направи всичкия технологичен процес и икономическа система напълно излишни, тъй като в ерата на Проявлението и Изобилието, която ни очаква от 2012г., технологията и парите няма да имат значение.

В този предиод на Разкриване, ще бъде извършено Обучението на Човека. По това време Колективния Ум на Човека ще претърпи квантова промяна къ просторност. Критична маса от човечеството ще премине от егоцентричен и материалистичен начин на живот, към живот без Его, любвеобилен и духовен живот. Слънчевата активност по това време ще се усили.

Крайното преобразуване, което ще бъде вследствие от Слънцето ще бъде преобразуването на Въглерод-12 в човешката ДНК в Въглрод-7. Това ще даде възможност на Човека да оцелее от Крайния Двоен Катаклизъм на Внезапното Избухване-Изместването на полюсите и преселването към по-високо измерима Нова Земя.

Това е графика, който трябва да осъзнаем.

Категория: Видео
Прочетен: 677 Коментари: 0 Гласове: 3

Категория: Видео
Прочетен: 464 Коментари: 0 Гласове: 2
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: seeker33
Категория: Хоби
Прочетен: 826419
Постинги: 611
Коментари: 419
Гласове: 458
Календар
«  Декември, 2010  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031