Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Добре дошли в нашия блог.Нашият, защото темите тук са създадени не само от мен, но и от други близки хора. Ние вярваме в колективния принцип. Какво тук значи някаква си личност. Целта на блога е да споделим това, което сме научили за себе си. Всяка тема ще ви даде информация за различни аспекти от нашето себе. Човек е като едно голямо дърво, чиито корени са много слаби. Знаем че захранването идва от корените.Когато научим да захранваме корените и дървото ще бъде по-добре. За да разберете как темите е свързана с нашето тяло ще ви помогнем със следната информация. Това е схема на наш...
Автор: seeker33 Категория: Хоби
Прочетен: 1337686 Постинги: 611 Коментари: 419
Постинги в блога от 06.12.2010 г.

Имаше велик светец наречен Видитама,който отиде в Китай.Той започна религия наречена Зен. Зен означава Дхяна/медитация/. И той искаше да представи Зен по такъв начин, че хората да останат без мисли.

Той направи голям съд. Пълен с пясък, устроен и постави няколко камъка.
И той им каза да седят отстрани на този съд и просто гледайте, но не мислете. Хората не можаха да го разберат. Обикновено всеки би отишъл и ще каже това изглежда като кораби в морето или всякакви такива неща, но никой не опита да остане в съзнание без мисли.

И аз казах на някой от тях, че това е за съзнание без мисли. Те не можаха да разберат. След това ние имахме в Япония ТАО. Той говореше за Всепроникващата сила, която е ТАО. И Лао Дзе е този, който описа светците, какви са светците как се държат те, как говорят, какви да техните обноски. Всичко.

Но как да станем светец никой не каза. Струва ми се, че няма пълно описание как да се направи от човек светец. Също в 12 век, Гнянешвара беше в 12 век. Той говори за това и каза за това в неговата книга, за всичко. Защото бе такъв стила, че гуру тогава имаше само един ученик

Той трябва да даде Реализация само на един последовател, не на много. Аз не знам за какво им бе този закон или правило. И тогава започна в 12 век. Имаше много светци,които потопиха молбите за Реализация. Всички си мислеха, че тези ритуали не са добри затова те отхвърлиха ритуалите и това.

Но това, което трябваше да стане никой не го знаеше. Аз прочетох за техните животи. След това аз прочетох многото светци, които бяха там,
но изглежда, че никой не знаеше как да издигне Кундалини.

Това бе основния проблем, че те не знаеха как да издигнат Кундалини. По това време мисля, че нямаха тази сила или може би нямаха познание.
Те говориха за Кундалини. Това е добре,но те не знаеха как да издигнат Кундалини. Това е много специална сила на Духовността.

Никой от тях не успя да каже или обясни как да издигнете Кундалини. Сега всички вие получихте тази сила,което е толкова рядко нещо. Всички вие я получихте. Аз не виждам някой, който няма такава сила да издига Кундалини.

Вие може да не я издигате, защото сте удовлетворен със себе си,
но това не е много добро нещо.

Ако вие сте получили отваряне на вашата Сахасрара и ако знаете как да издигате Кундалини вие всички трябва да отидете навън да давате Реализация на хората.

Нищо няма да е от по-голяма полза за хората от Себереализацията.
Няма смисъл да се правят други благотворителности, даване на пари, даване на това. Безполезно е.

Най-доброто нещо е вие всички да изчезнете навън да видите хората, които искат своята Себереализация и да им дадете Себереализация.

Категория: Видео
Прочетен: 444 Коментари: 0 Гласове: 4
Търсене

За този блог
Автор: seeker33
Категория: Хоби
Прочетен: 1337686
Постинги: 611
Коментари: 419
Гласове: 462
Календар
«  Декември, 2010  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031