Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2017 12:32 - Глюковите ваксини убиват възрастните граждани, предупреждава изследването
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 719 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.11.2017 12:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Глюковите ваксини убиват възрастните граждани, предупреждава изследването

17 ноември 2017 г. Шон Адл-Табатабай Sci / Околна среда 0

image

http://yournewswire.com/flu-vaccines-killing-senior-citizens/

А JAMA изследване е установено, че противогрипната ваксина, взети от 60% от хората над 65-годишна възраст, може да се убива значителен брой възрастни граждани.

Шарил Атриксън, бивш разследващ журналист за CBS, казва, че проучването показва, че няма подобрение в процента на смъртност сред възрастните граждани, които получават грипни снимки и всъщност могат да допринесат за увеличаване на здравето и смъртта.

Докладите на Inquisitr.com : Изследването "не е обърнало особено внимание", казва тя, "тъй като науката е слязла от грешната страна". Като има предвид, че изследователите са решили да докажат, че натискът за масова ваксинация срещу грип ще спаси света, изследователите бяха "изумени", за да установят, че данните изобщо не подкрепят тяхната предпоставка. Данните всъщност показват, че смъртността се е увеличила, а не е намаляла, сред възрастните след ваксинацията.

Учените от Johns Hopkins, доктор Питър Доши, издадоха доклад в престижната британска медицинска справка , според NewsLI, като твърдят, че политиката на CDC за рутинно препоръчване на грипната ваксина се основава на "нискокачествени проучвания, които не подкрепят твърденията . "Той казва, че няма доказателства, че ваксината намалява смъртността сред възрастните граждани. Интересното е, че Doshi цитира австралийско проучване, което открива и значителни рискове за децата, като посочва, че "на всеки 110 деца под петгодишна възраст имаше конвулсии след ваксинации през 2009 г. за грип H1N1".

По време на проучванията за лекарството за ваксина срещу флузона за грип, 23 души от 3,833 починаха след приемането на изстрела, сочат данните на наркотиците, съобщени от Health Impact News . Други 226 са имали "сериозни нежелани ефекти". Производителят отрича всякаква връзка между смъртните случаи и грипната ваксина.

Възрастните казаха, че получават грипна ваксина

Изглежда, че има все по-голям публичен скептицизъм, че грипната ваксина е също толкова полезна, колкото експертите твърдят, според по-ранен доклад на Inquisitr. Нивото на съмнение е силно свързано с разпространението на сметките на изследователските измами в индустрията на ваксините, една индустрия, която прави всяка година печалба от милиарди долари.

Често, когато излезе статия за опасностите от ваксина, има хора, които пишат, за да разкажат за член на семейството, който е бил засегнат от ваксината, и ваксината срещу грип за възрастни граждани, без изключение. Няколко души са написали, за да съобщят, че тяхната баба или чичо или брат починаха малко след като са получили грип, а понякога и след като са получили първия си такъв изстрел. Техните истории често се свеждат до минимум, но правителството плаща повече компенсации от грипната ваксина, отколкото всяка друга ваксина.

Независимо от това, все повече се очаква всеки старши гражданин да се подготви за ежегодния им грип.

Медицински дом в близост до Атланта, Джорджия, съобщава за унищожителен резултат от подобна политика, според News Impact News. Всички обитатели на Hope Assisted Living & Memory Care получиха ваксина срещу грип в петък, 7 ноември. Всеки един от възрастните граждани разви непосредствена треска. През следващата седмица пет от тях умряха. Източникът съобщава, че типичният модел на съоръжението е една или две загуби на всеки шест месеца, често поради болестта на Алцхаймер.

"Устройството не казва, че те са свързани с грипния изстрел, но всички знаем, че са, и те знаят, че са".

След това трябва да се зададат въпроси, като например: дали ползите от получаване на грипна ваксина надвишават рисковете, особено сред уязвимите възрастни граждани? Или биха ли по-добре да изберат да отхвърлят изстрела? Кой има полза, ако се погребат доказателства, показващи вредата от ваксината? И какъв ще бъде мотивът за изработване на доказателства за вреди, ако няма такива? Ако фактите са толкова солидни, както някои настояват, тогава защо изглежда, че те са застрашени от обжалването на данните? Не трябва ли истината да може да се изправи под контрол?




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39759461
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031