Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2010 17:46 - Хората пренебрегнаха Истината и не ги е грижа
Автор: seeker33 Категория: Видео   
Прочетен: 832 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.12.2010 17:47


Аз само мога да кажа: Елате вътре.Вътре във вас е поставена Истината.
И просто я открийте за себе си, защото е ваша собствена и е вътре във вас
Тя е ваша и е вътре във вас. Единственото нещо е да я видите и усетите.
Останалото, начина, по който хората имат всякакви неща за Истината
е нещо, което ми се струва, че всички честни хора трябва напълно да го отрекат.

Когато сме станали човешки същества, ние не сме направили нищо за това.
Ние просто станахме човешки същества, това е просто нещо. Ние не стояхме на главите си и ние не правихме нищо за да станем по-човечни и по-малко маймуни.То просто стана, спонтанно.

Така всеки трябва да разбере,че нашата еволюция се е осъществила чрез един жив процес. И чрез живата енергия на БОГ. БОГ, който е жив, а не мъртво нещо, което може да ви даде само някакви идеи и вие да се придържате към тях, които са мъртви.

Така, че спонтанността на живота трябва да се изработи вътре във вас. Този вид съзнание ви издига по-високо от нивото, където сте. На това ниво като човешки същества каквото и да разбираме за живота, каквото знаем за живота е истина.

Може да е истина, а може и да не е истина. Нека да я държим отворена, може и да е може и да не е. Например ако ви кажа нещо за страна, в която никога не сте били това може да е вярно, може и да не е вярно. По-добре отидете там и вижте за себе си.

И това е нещото, което всеки трябва да направи. Да се постави себе си по такъв начин. Нека да видим, дръжте умовете си отворени, да видим каква е истината за себе си.

Сега, тази истина беше казана от много велики мъдреци, от пророци и много инкарнации дошли на Земята. Както знаем Христос говори за нея Гуру Нанак говори за нея, Кабир говори, Лао Дзе говори, Буда говори. Всички те казваха едно нещо.

Което хората, което бих казала хората пренебрегнаха и сега не ги е грижа за това. И простото нещо, е че вие трябва да се получите своето Второ раждане Вие трябва да познаете себе си. Вие трябва да получите Себереализация.

Това бе казано от всеки от тях. Вместо това ние изграждаме нещо,
което не ни води натам. То ни води до там, че някой казва: ”Ние просто не го правим”. Това е просто въображаемо нещо ако аз кажа: “Затворете си очите и ще отидем в Царството Божие”. Това не става по този начин.

Нещо трябва да стане във вашето съзнание. Означава, това което усещате сега, вие трябва да усещате нещо повече от това. Вие трябва да станете нещо повече вие трябва да се разширите повече и това разширение трябва да стане, не само чрез лекция или говорейки с вас, но чрез някакво събития във вас.

Както семето трябва да стане дърво и трябва да покълне и както яйцето трябва да стане птица, трябва да израсте и тогава трансформацията се осъществява. По същия начин Истината трябва да дойде до вас. Така, че какво трябва да стане? Ако Истината трябва да дойде, вие не може да платите за това и вие не може да направите никакво усилие за това
Но какво трябва да стане?

Когато Истината дойде, когато Истината дойде тогава виждате нещата по различен начин. Вие сте променен, вие трябва да се бъдете променен
Ако сте едно с Истината, как ще живеете с лъжата?
Това е толкова просто. Много просто нещо
И вие знаете, че всички живи процеси са най-простите.






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: seeker33
Категория: Хоби
Прочетен: 1337696
Постинги: 611
Коментари: 419
Гласове: 462
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031